Een duidelijk zicht op uw leidingen :

Het camerasysteem is verbonden met een scherm door een zeer lange kabel die meerdere mogelijkheden biedt voor het inspecteren van leidingen of andere geblokkeerde plaatsen. Door zijn kleine formaat kan hij rondsluipen om het probleem zo snel mogelijk te identificeren en zo snel de oorzaak te vinden. Dankzij deze techniek kunnen we:

  • door gebruik van de camera een betrouwbare diagnose te garanderen; 
  • detecteren van lekken of infiltraties door infrarood thermografie en geurcamera door AIR 9; 
  • geolokaliseer het evacuatienetwerk; 
  • grondig de problemen in een pijpleiding inspecteren; 
  • een lek, een breuk, een plug, een doorzakking detecteren. Onze camera's gaan door alle soorten leidingen, of het nu gootstenen, toiletten, badkuipen, leidingen, enz. zijn. Dit stelt ons ook in staat om nauwkeuriger te zijn en te voorkomen dat we het gebied rond het probleem onnodig opbreken. We richten ons op de juiste plek!

Het werk begint

De endoscopische camera lokaliseert en bepaalt de oorzaak van uw plug. Zodra deze stap is voltooid, kunnen we beginnen met het repareren van uw leidingen en het ontstoppen van uw toilet of andere beschadigde of verstopte leidingen. Het gebruik van de camera maakt het ook mogelijk om bij een calamiteit zoals een waterlek een nauwkeurige rapportage op te stellen die de deskundige kan analyseren.

Meer informatie

Meer weten over endoscopische camera inspectie van uw leidingen? U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en ons uw behoeften te laten weten. Ons interventiebereik is breed. Het bestrijkt heel België.

Call Now ButtonHeymans Loodgieter